Lady Adore vann på Färjestad

Vid måndagens lunchtrav på Färjestad segrade Magnus Jakobsson med Kristian Lindbergs Lady Adore. De 3-åriga stoet avgjorde på styrka och vann med fyra längder på 15,9.


Kristian Lindberg inte bara tränar Lady Adore han äger henne också.
– Min dotter Signe såg ut henne på en auktion där hon jobbade och vi har trott på hästen hela tiden. Men hon har varit stänkrädd och hoppat tidigare sa en glad Kristian Lindberg när vi når han på hemvägen.

Lady Adore är efter Muscle Hill-sonen Canepa Hanover och Scarlet Knight-dottern A Gift to You. Därmed är Lady Adore helsyster med Honey Adore som sprungit 11,5ak och halvsyskon med Ringo Adore som var ute i ett STL-lopp på Axevalla i helgen.

Magnus Jakobsson hade fått tydliga körorder av Kristian och därför styrde han fram utanpå ledaren så fort hon travat in sig. När sedan Magnus satte press på ledaren genom sista kurvan var det spel mot ett mål.

Kristian Lindberg äger två tävlingshästar. Förutom Lady Adore också Edler som närmast startar i ett Klass I-lopp i Bollnäs, efter att ha genrepat med seger för Kristians dotter Selma.

Hasse Svennehed

Publicerad måndag 22 juli 2024. infoarjang@arjang.travsport.se